Pris

Ydelser Pris
fuld afslibning + 3 gange junckers lak Kr. 110,- pr. kvm
fuld afslibning + 3 gange Hvid junckers lak Kr. 130,- pr. kvm
fuld afslibning + Hvid eller natur olie Kr. 120,- pr. kvm
fuld afslibning + Lud behandling + efterfølgende letslibning  Kr. 110,- pr. kvm
fuld afslibning (uden behandling) Kr. 100,- pr. kvm
Mindste pris Kr. 2000,-
Alle priser er excl. moms  
Ydelser Pris
let slibning af nye gulve + behandling  Kr. 60,-   pr. kvm
let slibning af ældre gulve + behandling Kr. 50,-   pr. kvm
afslibning af terasser  Kr. 100,- pr. kvm
afslibning af Dør trin incl. behandling  Kr. 120,-
afslibning af Trappe trin incl. behandling  Kr. 120,-
afslibning af bordplader incl behandling fra Kr. 1000,-

 

FÅ en PrIS PÅ gulvslibning du kan forholde dig til

Hos KJ Gulvservice tilbyder vi en mangfoldighed af ydelser inden for slibning. Det er alt fra afslibning af gulv, til dørtrin og bordplader. Vi har konkurrencedygtige priser og så er du ydermere sikret en kvalitetsløsning hver gang. Vi har igennem mange år opbygget en stor erfaring inden for området, hvorfor vi tilbyder at udføre en bred vifte af projekter, hvad enten du er privat eller erhverv. Vores kernekompetencer inden for afslibning af gulv omfatter et soigneret arbejde og raffinerede detaljer, som sikrer, at dit gulv skinner på ny.

Små som store opgaver løses

Vi har altid detaljerne i fokus, når vi leverer vores ydelser. Dette gælder uanset, hvor stor en opgave der er tale om. Det vigtigste for os er at du får en langtidsholdbar løsning, når vores afslibning er foretaget. Vi kan stå inde for samtlige materialer, som vi bruger til at udføre vores arbejde, hvorfor vi aldrig vil tilbyde noget af middelmådig kvalitet.

Ring til os for at få et uforpligtigende tilbud

Det kan være svært at finde rundt i, hvad en gulvslibning kan komme til at koste og om hvor vidt den er nødvendig. Derfor kan du selvfølgelig tage kontakt til os. Vi sidder klar med vejledning, rådgivning og et tilbud på udførelsen, hvis dette ønskes. Vi har billige og fornuftige gulvafslibning priser. For yderligere spørgsmål og henvendelser, kan du ringe til: 26 79 55 05, sende en mail til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller skrive til os via vores kontaktformular på hjemmesiden: kh-gulvservice.dk.