Profil

Hos KJ-GULVSERVICE kan du være sikker på en kvalitetsløsning i alle aspekter. Vi lægger stort arbejde i alle opgaver, vi udfører og der bliver altid kræset om detaljerne. Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt. Kontakt os i dag og hør nærmere.

En af de ting vi gør meget i her i firmaet er at løse både små og store opgaver. Med den ekspertise vi har inden for slibning og lægning af gulve, så er vi i stand til at have blik 

for detaljen og sikrer et flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser. Vi kommer gerne fordi og tager en uforpligtende snak om din opgave.

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at ringe eller e-maile til os. Kontaktoplysninger kan findes her på vores hjemmeside.

profil

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.