Kontakt os i dag

Kontakt
For os er kontakt og gensidig kommunikation en vigtig del af at udføre et godt stykke arbejde. Derfor tager vi os god tid til at gå i dialog med dig omkring det stykke arbejde, der skal udføres, så vi begge er enige om arbejdsgangen og arbejdets formål. Har du nogle spørgsmål, som du sidder inde med, må du hellere end gerne ringe til os og få afklaring.

 

 

Ring til os i dag

Er du nysgerrig på, hvad prisen på et bestemt stykke arbejde ligger på, kan du ringe til os - så udarbejder vi et tilbud til dig på baggrund af samtalen. Tilbuddet er helt uforpligtende, og vi har ingen forventninger om, at du vælger vores tilbud. Beslutningen er helt på din side. Kunne du tænke dig at høre nærmere, kan du ringe på telefon: 26 79 55 05, eller du kan sende en mail på: kj-gulvservice@mail.dk. Tager vi ikke telefonen, når du ringer, kan du lægge en besked, og så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak eller et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt. Kontakt os i dag og få bedste service fra start til slut.