Om os

Kvalitet og kundekontakt

Vi er en virksomhed, der har eksisteret i mere end 20 år. Firmaet blev stiftet i 1991, og siden da har det været i familiens hænder. I dag er vi 9 ansatte og en lærling, som alle brænder for at lave de bedste løsninger i gulvarbejde. Vi holder til i Nykøbing på Sjælland, og vi kører ud til det meste af Sjælland. Hos K-J Gulvservice kan du være sikker på en kvalitetsløsning i alle aspekter. Vi lægger stort arbejde i alle opgaver, vi udfører og der bliver altid kræset om detaljerne. Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt.

Vi løser dine opgaver

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. Karakteristisk for os er, at vi både løser små og store opgaver. Med den ekspertise vi har inden for slibning og lægning af gulve og vores årelange erfaring, er vi i stand til at klare alle opgaver. Vi kredser om detaljen og dermed kan vi sikre en flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser. Vi kommer gerne fordi og tager en uforpligtende snak om din opgave. Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os på telefon: 26 79 55 05 eller sende os en mail på: kj-gulvservice@mail.dk.

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak eller et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt. Kontakt os i dag og få bedste service fra start til slut.