Slibning af gulve

Med en gulvafslibning hos KJ-GULVSERVICE er det muligt at forvandle og forny et rum. Når gulvet slibes og derefter lakeres på ny, er der mulighed for at vælge i blandt en del forskellige looks. Uanset om du er til et flot, mørkt trægulv, eller du mere er til de lyse af slagsen, giver en gulvafslibning det gode afsæt for forvandlingen af dit køkken, kontor, din stue, gang eller et helt femte rum. En gulvafslibning er mange gange en god måde at forlænge et gulvs levetid.

- Vi forlader ikke opgaven før kunden er 100% tilfreds.
- Vores priser har været uændrede de sidste 15 år.
- Vi anvender kvalitetsprodukter fra Junckers.
- Vi er de billigste i Vestsjælland (Sjælland).
- Vi har mere end 35 års erfaring.
- Kvalitet frem for alt.

HVAD KOSTER EN GULVAFSLIBNING PÅ SJÆLLAND?

De priser, du finder i vores oversigt over priser for gulvafslibning, dækker altid over en kvalitet, vi selv ville være begejstrede for at have i vores egne hjem. En højkvalitetsslibning og en færdigbehandling af dit gulv.
Ved en gulvafslibning bliver dit gamle trægulv slebet til rent træ, så det er klar til efterfølgende at få den ønskede behandling.
Oversigten viser kort, hvad vi tilbyder, og hvad der er inkluderet i hver behandling. Har du spørgsmål til en af vores gulvafslibninger, eller er du på udkig efter et tilbud på noget særligt? Kontakt os blot, og vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Grundet vores erfaring har vi syn for de detaljer, der gør resultatet mere end bare tilfredsstillende. Vores tekniske viden om afslibning og behandling af gulv gør det også muligt for os at sikre dit gulv så lang en holdbarhed som muligt.

Vi smutter ikke, før du er helt tilfreds med resultatet.

VIL DU SPØRGE OM NOGET?

Vi har mange års erfaring, ikke blot med den håndværksmæssige del af arbejdet, men har også hjulpet mange kunder, især i nærheden af Holbæk, Odsherred og på resten af Sjælland, med at finde frem til hvilken løsning, der passer til lige netop deres smag og ønsker. Og vi hjælper naturligvis også gerne dig, uanset hvilke spørgsmål du måtte have til vores priser og services.

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak eller et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt. Kontakt os i dag og få bedste service fra start til slut.