Priser

Hos KJ Gulvservice tilbyder vi en mangfoldighed af ydelser inden for slibning. Det er alt fra afslibning af gulv, til dørtrin og bordplader. Vi har konkurrencedygtige priser og så er du ydermere sikret en kvalitetsløsning hver gang. Vi har igennem mange år opbygget en stor erfaring inden for området, hvorfor vi tilbyder at udføre en bred vifte af projekter, hvad enten du er privat eller erhverv. Vores kernekompetencer inden for afslibning af gulv omfatter et soigneret arbejde og raffinerede detaljer, som sikrer, at dit gulv skinner på ny.

SMÅ SOM STORE OPGAVER LØSES

Vi har altid detaljerne i fokus, når vi leverer vores ydelser. Dette gælder uanset, hvor stor en opgave der er tale om. Det vigtigste for os er at du får en langtidsholdbar løsning, når vores afslibning er foretaget. Vi kan stå inde for samtlige materialer, som vi bruger til at udføre vores arbejde, hvorfor vi aldrig vil tilbyde noget af middelmådig kvalitet.

RING TIL OS FOR AT FÅ ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD

Det kan være svært at finde rundt i, hvad en gulvslibning kan komme til at koste og om hvor vidt den er nødvendig. Derfor kan du selvfølgelig tage kontakt til os. Vi sidder klar med vejledning, rådgivning og et tilbud på udførelsen, hvis dette ønskes. Vi har billige og fornuftige gulvafslibning priser. For yderligere spørgsmål og henvendelser, kan du ringe til: 26 79 55 05, sende en mail til: kj-gulvservice@mail.dk eller skrive til os via vores kontaktformular på hjemmesiden: kh-gulvservice.dk.

 

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak eller et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt. Kontakt os i dag og få bedste service fra start til slut.